Thursday

Belajar Jahit Baju Kurung Kanak-Kanak Termudah

Assalammualaikum WBT...sila hubungi kami untuk menempah Ebook Tutorial Jahitan Baju Kurung Kanak-Kanak Termudah kami dan anda akan memiliki PERCUMA POLA (bagi saiz baju kurung 0 - 6 Tahun) dan harga juga termasuk kos penghantaran. 

Anda pasti berjaya menghasilkan baju kurung yang comel dan menarik dengan hanya memiliki EBOOK ini.  Cepat! Selagi stok masih ada...cuma RM65 SAHAJA!

ATAU

Daftarlah kelas private coaching kami.  Hanya RM150 seorang dan anda akan dibekalkan dengan EBOOK dan POLA secara PERCUMA...Ramai yang telah menghadirinya dan telah berjaya menjahit baju kurung dengan jayanya dan tak kurang juga ramai yang dah memulakan perniagaan dengan mengambil tempahan baju kurung.  Anda bila lagi?

Hubungi Puan Fida:  016-674 6121


Assalammualaikum WBT & Salam 1Malaysia,


Jangan ketinggalan untuk mendapatkan
EBOOK TUTORIAL MUDAH BAJU KURUNG KANAK-KANAK.  Penerangan yang ringkas tetapi padat serta pengolahan bahasa serta teknik pengajaran/ teori yang mudah difahami.  Penerangan langkah demi langkah (bergambar) penghasilan baju kurung kanak-kanak dari cara mengambil ukuran, membuat pola/template, gunting / potong kain, jahit baju sehinggalah ke dekorasi/ hiasan baju.

Isi kandungan EBOOK ini adalah seperti berikut:
 
Bahagian 1:  Jadual Saiz Standard Butik bagi Baju Kurung Kanak-Kanak 
Bahagian 2:  Alatan Asas Dalam Menjahit
Bahagian 3:  Penerangan Tentang Ukuran Bahagian Utama
Bahagian 4:  Menghasilkan Pola/ Template


Bahagian 5:  Memotong Kain 
Bahagian 6:  Mencantum Bahagian Utama Baju

Bahagian 7: Penghasilan Kain


Bahagian 8: Dekorasi Felt Flower dan Bow RibbonCEPAT!!! APA TUNGGU LAGI HUBUNGI KAMI UNTUK TEMPAHAN EBOOK TUTORIAL MUDAH JAHITAN BAJU KURUNG KANAK-KANAK.
NANTI DULU!!!!
ANDA JUGA AKAN MENIKMATI BONUS DI DALAM EBOOK INI:  VIDEO PENERANGAN MENGENAI CARA TERMUDAH MEMBUAT POLA DAN MEMOTONG KAIN 
 JUGA AKAN DISERTAKAN!!! CEPAT!!!! JANGAN TUNGGU LAGI!!!
 ATAU DAFTAR UNTUK KELAS JAHITAN KAMI
(PRIVATE COACHING)No comments:

Post a Comment