Thursday

Belajar Jahit Tudung Awning (Single & Double Layer)


Assalammualaikum WBT...

Rupanya senanggggg sangatttt nak jahit tudung awning (1 layer ke, 2 layer ke, 3 layer ke). Tiada asas pun boleh jahit...dapatkan EBOOK TUTORIAL JAHITAN TUDUNG AWNING kami yang telah berada di pasaran sekarang.  Anda juga akan memperolehi POLA secara PERCUMA. 

EBOOK dalam bentuk CD dan Pola akan dipos laju terus ke rumah anda. Hanya RM40
(harga termasuk pos) dan RM35 jika file dihantar melalui Emel (Tiada Pola) !!! Cepat-cepat sebelum kehabisan stok. Juga boleh register untuk kelas jahitan kami...



Dapatkan segera!!!

EBOOK TUTORIAL JAHITAN 
TUDUNG AWNING  

EBOOK ini dilengkapi dengan teknik BERGAMBAR yang memaparkan langkah demi langkah proses menghasilkan tudung awning 1 dan 2 layer. 

VIDEO-VIDEO yang sangat efektif dalam meningkatkan pemahaman anda juga disediakan dalam EBOOK ini.

Isi kandungan EBOOK:
Bahagian 1: Cara Menghasilkan Pola Tudung Awning 1 Layer



Bahagian 2: Menggunting Tudung dan Pelapik/ Awning


Bahagian 3: Mencantum Tudung & Pelapik/ Awning

VIDEO-VIDEO YANG LENGKAP MENERANGKAN LANGKAH DEMI LANGKAH DAN TEKNIK MENJAHIT TUDUNG AWNING:
 

Bahagian 4: Cara Menghasilkan Pola Tudung ‘B’ 2 Layer




APA TUNGGU LAGI?

DAPATKAN EBOOK JAHITAN TUDUNG AWNING KAMI DENGAN HARGA YANG BERPATUTAN...ANDA BAKAL DIBERIKAN PANDUAN LANGKAH DAN TEKNIK TERMUDAH SECARA ASAS DALAM MENGHASILKAN TUDUNG AWNING SINGLE DAN DOUBLE LAYER YANG MANA BOLEH ANDA APLIKASIKAN DALAM MEREKABENTUK TUDUNG AWNING ANDA SENDIRI MENGIKUT CITARASA ANDA...


  

ATAU!!!

SERTAI KELAS PRIVATE COACHING 
JAHITAN TUDUNG AWNING KAMI

HANYA MEMERLUKAN MASA SETENGAH HARI UNTUK ANDA PAKAR DALAM MENJAHIT TUDUNG INI DENGAN HANYA RM150 ANDA AKAN MENDAPAT EBOOK JAHITAN TUDUNG AWNING DAN POLA SECARA PERCUMA...!!!

LEKAS..! JANGAN TUNGGU LAGI...HUBUNGI KAMI UNTUK PERTANYAAN ATAU PENDAFTARAN:

Puan Fida: 016-6746121


28 comments:

  1. salam..cara belajar jahit tudung labuh ada?

    ReplyDelete
  2. Wassalam pn for info teknik yg kami ajar blh dipraktikan utk plbgai design tdung tmsuk tdg labuh n telekung

    ReplyDelete
  3. Pn, utk info pmbyrn blh browse link ni ye

    http://hralegacyresources.blogspot.com/p/tempahan-bayaran.html?m=1

    Atau klik Tempahan Bayaran di blog ni

    ReplyDelete
  4. Klau sy nk dtg belajar secara personal blh ke... dimana ye..

    ReplyDelete
  5. Blh pn cuma skg sy sedang sarat dan sedang cuti bsalin kls ditunda shga mei 2013.apa kata pn cuba ebook dhulu rmai yg xbkesempatan ke kls n yg xde asas oun bjya mjahit dgn hya bntuan ebook tsb. N for info jika pn sdh dptkn ebook dan slps itu bcdg ke kls sy akn bg potongan hrga

    ReplyDelete
  6. macam mana saya nk dapatkn e-book?

    ReplyDelete
  7. jika pn bminat mohon pembayaran RM40 dibuat hrga tmsuk pola,kos pos dan cd ke acc maybank 164557101939 ats nama Raffidah Asnawi.mohon mklumkan sy sms ke 0166746121 slps byrn dibuat,nama dan alamat pn.tkasih

    ReplyDelete
  8. sy berminat nak dptkn e-book.agaknya berapa lama sy blh dptkannya slps membuat pembyaran.trima ksh

    ReplyDelete
  9. Tkasih di ats minat pn.utk mkluman polisi kami akn pos ebook selewat2nya 2 hari dr date pmbyrn (stlh memastikan pmbyrn clear di bank-transaction bjya) kec ada sbrg kesulitan.tapi biasanya kami akn pos laju sehari slps pmbyrn dibuat.tkasih

    ReplyDelete
  10. salam....saye bermint nak beli e-book tu..tp yg tu akn crite detail ke cmne cr nk wat tdg,ukur ke...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wassalam Yes dear smua ada diterangkn spt dlm blog.cover 1 n 2 layer.tp teknik 2 lyr blh diaplikasikan utk mcm2 layer (lbh dr 2 layer)...penerangan dlm btk gambar n video

      Delete
  11. Salam Puan, saya berminat sangat untuk dapatkan secara borong bagi baju kurung, peplum dan baju melayu kanak2...cute2, macamana saya boleh dapatkan semua tu?...ziela-0122062667

    ReplyDelete
  12. Salam, ebook msh ada lg? Sy x selalu online, jika ada tlg hubungi sy, intan 01477625850 tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. assalam...tkasih di atas minat pn thdp ebook tudung awning kami.at the moment masih ada 2 unit dlm stok.jika pn bminat blhlah bank in rm40 semennjung atau rm50 sbh swk ke acc maybank raffidah asnawi 164557101939.harga tmasuk kos pos laju.cd ebook.sample pola.mohon sms nama dan alamat slps bank in.pn blh layari http://hralegacyresources.blogspot.com for details tq-HraLR

      Delete
  13. saya berminat nak beli ebook nie. masih ada stock lagi ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. assalam pn ye masih ada.selepas bt byrn pn blh sms nama dan alamat pn ke 0166746121.no acc blh diperolehi dr post sebelum ini.tkasih

      Delete
    2. ok noted. will send my address lepas sya bank-in kan duit.

      Delete
  14. Assalam...pn sy berminat nk dptkan ebook peplum dan baju kurung budak dan tudung awning..ader stok lg tak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm pn ye masih ada cuma utk tudung n peplum msih tggl 3&5unit dlm stok.peplum rm60 kurung tdsnl rm65 dan tudung rm40 klu pn amik ketiga2nya sy blh bg rm160 harga tmsuk kps pos lju.cd ebook.jdual sz.sample pola jika bminat blh bnk in ke acc mybank raffidah asnawi 164557101939 mohon sms nama n adress ke 0166746121 slps pmbyrn dibuat tq

      Delete
  15. Salam...sy berminat nak dpt kan ebook ni...ade stok lg x

    ReplyDelete
  16. wslm pn ye masih ada ebook tudung rm40 harga tmsuk kos pos lju.cd ebook.sample pola jika bminat blh bnk in ke acc mybank raffidah asnawi 164557101939 mohon sms nama n adress ke 0166746121 slps pmbyrn dibuat tq

    ReplyDelete
  17. As salam nak order ebook ni mcmna ye

    ReplyDelete
  18. Assalamuaikum... saya berminat nak beli Ebook nie..ada stock lg x?











    ReplyDelete
  19. salam, saya nak beli ebook tudung, masih available ke

    ReplyDelete
  20. Kursus Yogyakarta
    Kursus Jahit Bordir Jogja Kursus Jahit Bordir Yogya
    LPK NAVITA

    Tempat Pelatihan Orang Mandiri
    Pelatihan Jahit, Kaos, Bordir, Tas, Sulam Pita, Payet, Kreasi Flanel, Aplikasi Kain Perca

    Mudah-Murah-Hemat-Terampil

    Kenapa memilih LPK Navita:
    Berpengalaman sejak 2003
    Berpengalaman dalam Gugus Kendali Mutu Nasional 2009
    Mesin Jahit Bordir Lengkap Kecil-Besar
    Magang
    GRATIS lebih dari 70 Modul Jahit Terbaik EBOOK senilai 500.000
    Biaya Mulai 250rb/program
    Tempat terjangkau(200m ke selatan Jalan Kusumanegara)
    Disediakan asrama bagi yang berasal luar kota yogya
    Terima Order Jahitan Partai Besar/Kecil

    Glagah Uh4/196
    Warungboto Umbulharjo yogyakarta
    PH.(0274)450326/714205

    buka cabang di sleman :
    Perum Sidoarum Blok III Jl. Kepodang S-42
    Godean Sleman Yogyakarta
    HP. 085740028487
    pin bb : 75F08617

    Kursus Menjahit

    ReplyDelete