Thursday

Jom! Belajar Bina Blog & Minisite (Promosi Secara Online)

Assalammualaikum WBT dan Salam 1Malaysia...

Anda mengalami kekusutan untuk mempromosikan produk atau perniagaan anda...anda mempunyai produk atau perniagaan yang berpotensi tinggi tapi tidak tahu cara yang lebih interaktif untuk memasarkannya.

Tahukah anda dengan kuasa Internet anda dapat memasarkan perniagaan anda ke seluruh dunia dengan hanya memuat naik maklumat perniagaan anda secara online?

Anda memerlukan blog/ laman web anda sendiri bagi melakukannya....tapi anda tidak mempunyai modal yang banyak untuk memasarkan perniagaan anda secara online...???

Jangan risau!

Sertai kelas private coaching Blog & Minisite kami, kami akan membantu anda memiliki/ membina sendiri blog atau minisite anda sendiri dan anda sudah pasti dapat memasarkan perniagaan anda secara MUDAH, MURAH dan MENARIK (LEBIH INTERAKTIF).

Modul kelas private coaching mengandungi segala modul yang terdapat di dalam Ebook Bina Blog & Minisite kami.  Antara modul di dalam private coaching ini adalah seperti berikut:Bahagian 1: Jom Kenali Blog
Bahagian 2: Panduan Membina Blog
Bahagian 3: Panduan Membina Minisite
Bahagian 4: Memiliki Hosting dan Domain
Bahagian 5: Membina Minisite

      Harga Private Coaching kami sangat berpatutan jika dibandingkan dengan apa yang akan anda perolehi ketika menghadiri kelas kami.  Anda hanya perlu membayar RM150 sahaja.  Tetapi cuba fikirkan keuntungan yang akan anda perolehi hasil dari promosi perniagaan anda di blog atau laman web anda sendiri...Sila hubungi pihak kami untuk sebarang pertanyaan/ pendaftaran:
Puan Fida 016-674 6121  

No comments:

Post a Comment